Saturday, July 19, 2014

Kiirblogimine 2: Meremehena Tallinnas

Käisin mina Tallinnas. Mere peal.

Tulin sinna lennusadamasse, ja seal oli tuttav mees, Alari Allikas. Üks Jenny Kruse-nimelise purjeka maaletoojatest. Rahvas ostis temalt pileteid.


Käes oli Tallinna uhke iga-aastane üritus "Merepäevad". Ühe põhi atraktsioonina pakutigi laevasõite sinna ja tänna. Jenny Kruse oli üks ajaloolistest laevadest. 


Kui mina laevale läksin, sattusin sinna teenima pika mehega, nimeks Kaido. Tema on olnud nõukaaegne punkar, aga nüüd kunstnik ja muusik, kellele meeldib rääkida väga habemega mehest, Jeesusest.


Minu ülesanne oli olla ka laeval ja panna inimesi tundma hästi, aga rääkida ka, kuhu nad sattunud on. Jenny Kruse on ärganud peale kunagist ahtrimädanikku uuesti ellu ja on nüüdsest misjonilaev. Kunagi püüdis see isegi Atlandi ookeanil krevette, nüüd aga inimesi - parimas tähenduses.

Pildil on Alari, kellega mul oli võimalik isegi koos muusikat teha. Tundsin, et oleme nagu Tätte ja Matvere, aga veel ehedamad! Pildil on ka üks 15-aastane valgevene poiss Ugene, kes oli ikka hellalt rõõmus.

Jenny Kruse isiklikult. Surnupealuu asemel on selle lipukirjaks sõnum elust. Kui huvi on, uuri järele, mis see tähendab!


1 comment:

  1. Kaido on väga lahe vend ja tema pühendumus muljetavaldav. Kahju, et teid Alariga koos laulmas ei kuulnud, tule Pärnusse ka "Matveret tegema"!

    ReplyDelete