Monday, December 16, 2013

Ja Siiri vastaski

Kirjutasin oktoobris oma esimese kirja Sõnajalgadele. See kiri läks inimestele sama palju korda kui avalik kiri Kerli Kõivule (1000+ lugejat), kes üllatuslikult vastaski ning nüüd, teadaolevalt viimaste uudiste järgi, on uuesti armunud lihtsasse ja ilusasse eestisse! Elu24s isegi avaldati pilt sellest, kuidas Kerli sel suvel meie metsades mustikaid noppis. Väga lahe!

Aga kas Sõnajalgadelt on mõni sõna või paar tagasi?

On küll. Täna see tuli!

Sain Siiri Sõnajalalt Facebooki sõnumi. Ta oli mõnda aega avaliku tähelepanu alt eemal ja läks välismaale õega õppima.

"Kallis Märt, tänan, et kirjutasid!"

Ta ütleb, et nõustub peaaegu kõigi mõtetega. Samas toob välja, et suhtekorraldajat nad ei vaja, sest nad soovivad olla need, kes nad on.

"Imago loomiseks ei ole me iial kedagi kasutanud ja ma leian, et ka nüüd ei ole selleks vajadust. Oleme need, kes oleme - nagu varem, nii ka nüüd."

Samuti kinnitab ta, et usub Jumalat edasi ja saadab mulle rikkalikke õnnistussoove. Võtan need tänuga loomulikult vastu.

Samuti kirjutas Õhtuleht 13.detsembril, et Siiri arvamus oma tollasest autoroolis- ja alkoholijoobes olekust on järgnev: "Võin ju ennast lohutada, et iga inimene on ekslik, aga iseendale on väga raske selliseid vigu andestada."

Aga siit ka küsimus Sulle, kallis uudishimulik lugeja. Millal tunnistasid Sina viimati mõnd oma viga ja kas oled suutnud endale andestada?

1 comment:

  1. ..7.Detsemberil...Kuningriigi Epitsentri koosolekul...Teemaks "Iseendale andestamine"...Pastor Joyce Govin:"Kas pead end Jumalast suuremaks?, Jumal on Sulle andestanud, kuidas Sa siis ei saa iseendale andestada...?".. Olin põlvili, rappusin ja värisesin..Tegelikult olen olnud kristlane aastaid... aga vahemikus 5-9 detsember, külastas mind Jeesus nii isiklikult... Viis mind enesega jalutama 5 detsembri öösel kell 5...ümber Anne Kanali.. Jeesus rääkis mulle nii romantilisi asju, kõige imelisemaid lauseid, mida saab üks neiu üldse kuulda.. Midagi sellist, mida ma pole elus kuulnud, tundnud juhtus minuga neil päevadel...7.nda detsembri öösel umbes kell 3, läksin Annelinna kortermajade vahele Tantsima...vaikne öö.. tähistaevas, ja tantsida Jeesusele, kes on maailma looja, vürst, karjane, parim sõber, peigmees!!! Ja päev hiljem juhtus veel midagi...(sellest ei taha ma aga hetkel siia kirjutada..Võin seda avalikult Teile kõikidele jutustada :)......viimaks 9.dets öö vastu 10dets...ma aga ei maganud üldse...olin Võrus, palvetasin Terve öö..ja iga kord kui avasin piibli kirjakohad oli see täis sõja sõnumeid....(oh häda ja viletsus, mis on ootamas ees seda riiki, planeeti....Jeesus tahab tagasi tulla!!!, lisaks kümned ja kümned minu unenäod, mida olen näinud viimase 3 aasta jooksul ja ilmutused erinevatest piibli momentidest...minu 2010 juuli läbielamised...) Oletan, et olen hetkel kõige õnnelikum neiu terves Eestis, aga võimalik et ka üleüldse terves maailmas:) ! JA SEE EI OLE VEEL KÕIK: 14dets öösel, kui olin lõpetanud oma kirja kirjutamise Sid Rothile(Its Supernatural) saatejuhule, lamasin oma voodil 01.20...Püha Vaim tuli õrna tuulena mu tuppa; tungis sisse mu ninasõõrmeist, läbis mu hingamisteed ja jõudis mu kõhtu...mu kõht liikus tugevasti...alates sellest momendist saan ma esimest korda elus hingata ilma vaegusteta ! KAS MEIL POLE MITTE VÄGEV JUMAL?!?!!!

    ReplyDelete