Saturday, August 2, 2014

Jumalat otsides 4: Mis annab hingele puhkust?

Täna saime oma meeskonna ja paljude kogudustega suure ja olulise verstapostini. Selleks korraks meie juhitud suvelaagrid lõppesid ja nähtavale tuli esimene vili, mis möödunud aasta panustamiste tulemuseks.

Üle 500 laagerdaja kristlikes keele-, muusika-, jalgpallilaagrites, kellest omakorda ligemale 100 olid meie omad grupijuhid.

Selline asi annab minu hingele puhkust. Ja usun, et see ameerikalik kokapudel Estonia teatri kõrval kirjeldab hästi meie teenimistöö olemust.


Ega minu roll nii oluline olegi. Sel nädalal käisin lihtsalt mõnes laagris külas. Rõõm on näha Elva noori kanamuna lennutamas.


Üks suve leidudest oli ka Tartu-Tallinn maanteel olev Anna kirik. Sellel kirikul on huvitav sünnilugu  -  folkloor räägib seal teatepostil sellest, et kunagi üks pime tüdruk nimega Anna eksis metsas ära, kuni leidis seal risti.

Leiukoha peale ehitas küla kiriku. Minagi usun, et Eestimaa noortele ehitab Jumal oma kirikut. Kusjuures, nii ütles ka Jeesus kunagi noorele abielumehele Peetrusele. Teadsid sa seda?


Kõige rohkem annab mu hingele puhkust muidugi hea naine, kes on hoidnud kodu korras ja lapsi elurõõmsatena. Alloleval pildil teen oma Tallinna viimase ossiküki Vabaduse platsi juures. Seal on kuju aastast 1974, nimeks "Meremehe naine".


No comments:

Post a Comment